2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler 1

2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler

26 yıldır devam eden gelenek bu sene de bozulmadı.  2020 yılı takvimi için kamera karşısına geçen Avustralyalı itfaiyeciler, yakışıklılığıyla mest ettiler!

Yardım kuruluşlarına bağış toplamak amacıyla Avustralyalı itfaiyecilerin çıkardığı takvimin 2020 yılı versiyonu tamamlandı.  Çıkardıkları takvim sayesinde bu güne kadar 5 milyon dolar yardım kuruluşlarına bağış yapıldı.

2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler 2

Avustralya’nın farklı itfaiye merkezlerinden bir araya gelerek takvim için poz verirken, 1993’den bu yana devam eden bir gelenek halini aldı.  Dünya tarafından oldukça beğenilen bu takvimlerde yakışıklı itfaiyeciler üstleri çıplak halde fotoğraf çektirdi.  Dövmeli ve kaslı kollarıyla görenleri kendilerine hayran bırakan itfaiyecilerin hayvanlarla verdikleri pozların yanı sıra altı çeşit konsepte takvim ortaya çıktı.

2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler 3

Altı çeşit takvimin konsepti; klasik takvim, vahşi yaşam takvimi, at takvimi, kedi takvimi, köpek takvimi ve çiftlik hayvanları takvimi olarak satışa sunuldu.  Takviminin satışından elde edilecek gelir Çocuk hastanesi vakfı olmak üzere birçok yardım kuruluşlarına gidiyor.  Takvim internet üzerinden satılırken, bu zamana dek toplanan 5 milyon dolarlık bağışın son beş yıl içindeki geliri 1,9 milyon dolar.

Avustralyalı yakışıklı itfaiyecilerin takvime kapak olan karelerini sizler için derledik…

2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler 4

2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler 5

2020 Takvimi için Kamera Karşısına Geçen Avustralyalı İtfaiyeciler 6