iPhone telefondan silinen fotoğraflar iCloud dan da silinir mi?

Silinmiş fotoğraflar, iPhone’unuzdan iCloud Fotoğraflar özelliği etkinleştirilmişse iCloud’a senkronize edilir. Bu durumda, fotoğraflar iPhone’unuzdan silinse bile, iCloud’da bulunan fotoğraflar da silinir. Ancak, bu süreç biraz zaman alabilir ve silinmiş fotoğraflar bazen bir süreliğine iCloud’da kalabilir. Bu yüzden, eğer bir fotoğrafı geri yüklemek istiyorsanız, silinmeden önce hızlıca iCloud’dan geri almanız daha iyi olabilir.